Nieuws

Verkoop zes unieke Lubro-woningen van start

15-04-2019 – Op zaterdag 13 april jl. ging in de voormalige fabriekshal van de Lubro in Utrecht de verkoop van zes unieke woningen van start. Ze worden in de vroegere broodfabriek gerealiseerd met behoud van het oorspronkelijke karakter en alle comfort en gemakken van nu.

Fabriekshal

Geïnteresseerden kwamen en kijkje nemen in de fabriekshal waarin de woningen worden gerealiseerd. Onder het genoegen van een hapje en een drankje werden geïnteresseerden geïnformeerd over de mogelijkheden van Lubro. De belangstelling in de woningen was groot. Iedere toekomstige bewoner krijgt dan ook veel ruimte om zijn eigen woning vorm te geven. Het industriële Lubro vormt een onderdeel van blok 4: het sluitstuk van de binnenstedelijke ontwikkeling Zijdebalen, die Hurks en Van Wijnen de afgelopen jaren vormgaven en realiseerden.

Lubro

Eigen look

De oude fabriekshal wordt getransformeerd naar een moderne woon- en leefomgeving van nu, maar de kenmerkende fabriekselementen zoals die typische gebogen dakspanten en originele constructieve elementen blijven. De luxe, het comfort maar vooral de eigen look worden toegevoegd. En dat op een woonoppervlakte van maar liefst 280 m², waarbij de tweede verdieping door twee vides in de woning lijkt te zweven. Een uitstekende basis dus.

Gerelateerde projecten & verhalen

Zijdenbalen’s sluitstuk ‘Lubro’ binnenkort in de verkoop
Nieuws

Zijdenbalen’s sluitstuk ‘Lubro’ binnenkort in de verkoop

Zijdebalen
Bouw Vastgoedontwikkeling

Zijdebalen

Viering hoogste punt Zijdebalen blok 3 en start realisatie horecapaviljoen
Nieuws

Viering hoogste punt Zijdebalen blok 3 en start realisatie horecapaviljoen