Nieuws

Zijdenbalen’s sluitstuk ‘Lubro’ binnenkort in de verkoop

22.01.2019 – In 2019 beleeft de binnenstedelijke woonwijk Zijdebalen zijn finale. En wat voor één! Want behalve uit een ‘community hub’ bestaat dit sluitstuk in de voormalige Lubro broodfabriek uit zes spectaculaire woningen die zeer binnenkort in de verkoop gaan. De laatste kans om een woning op deze historische plek te bemachtigen én geheel naar eigen smaak vorm te geven.

Stoer industrieel uiterlijk

Neem een oude fabriekshal met een stoer industrieel uiterlijk en transformeer die naar zes karakteristieke woningen van nu. Een bijzondere herbestemming, die op dit moment gestalte krijgt als onderdeel van Zijdebalen. De binnenstedelijke ontwikkeling aan de noordzijde van het Utrechtse stadshart, waarin Hurks en Van Wijnen samen optrekken.

Droomwoning

De voormalige Lubro bakkerij is een gemeentelijk industrieel monument dat wordt getransformeerd in een multifunctionele locatie voor horeca, kantoren en co-working én luxe herenhuizen. De zes woningen worden in de voormalige fabriekshal gerealiseerd en omvatten ieder circa 280 m2 vloeroppervlak. Elke woning beschikt straks over drie privé parkeerplaatsen in de parkeerkelder. Voor circa 1,4 miljoen euro worden de woningen begin dit jaar in verkoop gebracht. Direct na de verkoop gaan de nieuwe eigenaren aan de slag met een interieurdesigner en wooncoach om hun individuele woonwensen te vertalen naar hun droomwoning. Meer informatie over de woningen en de verkoop vindt u hier.

Lubro, Utrecht

Ontmoeten aan de Vecht

De bijzondere commerciële ruimte in Lubro verkochten Hurks en Van Wijnen eerder al aan aan de Utrechtse horeca- en vastgoedondernemer Oscar de Goede en de familie Hardeveld. De ontmoetingsplek voor Zijdebalen, een mooie toevoeging aan de wijk.

Gerelateerde projecten & verhalen

Zijdebalen
Bouw Vastgoedontwikkeling

Zijdebalen

Onthulling historische gevelsteen Zijdebalen
Nieuws

Onthulling historische gevelsteen Zijdebalen

Viering hoogste punt Zijdebalen blok 3 en start realisatie horecapaviljoen
Nieuws

Viering hoogste punt Zijdebalen blok 3 en start realisatie horecapaviljoen