Bouw Vastgoedontwikkeling

Het Plateau, Blixembosch Buiten

Locatie
Eindhoven
Status
In ontwikkeling
Programma
180 witte koopwoningen met modern, eigentijds karakter
Kenmerkend
Gevarieerd straatbeeld met niveauverschil midden in het groen

Blixembosch Buiten in Eindhoven-Noord groeit de komende jaren verder door. De gemeente Eindhoven, BPD en Hurks sloten een overeenkomst waarmee groen licht is gegeven om vanaf medio 2021 zo’n 180 nieuwe koopwoningen in het (laatste) plandeel Het Plateau te bouwen. Het eerste plandeel De Velden (ongeveer 250 woningen) is nagenoeg afgerond. Daarmee telt Blixembosch straks in totaal circa 430 extra nieuwe woningen.

Het Plateau Blixembosch Buiten

Het Plateau wordt een nieuwbouwwijk met een onderscheidend karakter. Hier woon je ontspannen, omgeven door groen. Maar met het centrum van Eindhoven binnen handbereik. Wonen in Het Plateau betekent wonen in een sfeervolle omgeving, in een nieuwbouwwoning die voldoet aan alle eisen van deze tijd. De lichte gevels, natuurlijke materialisatie en het informele straatbeeld, maken deze wijk een geweldige plek om te wonen.

Gevarieerd straatbeeld
In Het Plateau komen moderne woningen met natuurlijke elementen. De lichte, frisse gevels geven deze nieuwe wijk een chique uitstraling. De wijk krijgt een gevarieerd straatbeeld van verschillende woningtypes met ieder een eigen modern karakter.

 

Gerelateerde projecten & verhalen

Blixembosch Buiten
Bouw

Blixembosch Buiten

Augustus
Bouw Vastgoedontwikkeling

Augustus

Brandevoort
Bouw Vastgoedontwikkeling

Brandevoort