Bouw

Liverdonk, Brandevoort

Locatie
Helmond
Status
Gereed (2021)
Programma
63 Da Vinci Huis woningen
Kenmerkend
Snelheid en efficiëntie met duurzaam Da Vinci Huis

In opdracht van ontwikkelingscombinatie Cedrus-Adriaans Brandevoort VOF bouwen we in Brandevoort 63 duurzame Da Vinci Huis woningen onder de naam LEEF Liverdonk. Liverdonk is centraal gelegen en het jongste Buiten van Brandevoort. Het deelplan heeft een dorps karakter met vrijstaande, halfvrijstaande en geschakelde woningen.

Snelheid en efficiëntie

Reden om voor Hurks te kiezen is de snelheid en efficiëntie waarmee de duurzame Da Vinci Huis-woningen worden gebouwd. Een tempo dat niet alleen geldt voor de realisatie, maar ook voor de voorbereiding. Iets wat mede mogelijk werd door de korte, intensieve en prettige samenwerking tussen het verkoopteam van de opdrachtgever en Hurks Da Vinci Huis-team. Op die manier maken we samen mogelijk dat de nieuwe bewoners hun koopwoning straks snel kunnen betrekken.

Prijsklasse

In totaal bestaat LEEF Liverdonk uit 36- koop en 27-huurwoningen. Bij de koopwoningen betreft het zowel hoek- als tussenwoningen, tweekappers en vrijstaande woningen in de prijsklasse van € 269.000 tot € 520.000. Bij de huurwoningen gaat het om hoek- en tussenwoningen.

Gerelateerde projecten & verhalen

Brandevoort
Bouw Vastgoedontwikkeling

Brandevoort

Realisatie-overeenkomst Herenveste en Herenbiezen getekend
Nieuws

Realisatie-overeenkomst Herenveste en Herenbiezen getekend

Augustus
Bouw Vastgoedontwikkeling

Augustus