Nieuws

Realisatie-overeenkomst Herenveste en Herenbiezen getekend

05.02.2019 – Eind vorige week ondertekenden ontwikkelingscombinatie Hurks Adriaans Brandevoort VOF en Ten Brinke Bouw de realisatie-overeenkomst voor 51 woningen van Herenveste en 13 woningen van Herenbiezen in het Helmondse Brandevoort. De bouw van de in totaal 64 woningen start eind maart 2019. Ze zijn populair. Er zijn al ca. 40 woningen verkocht.

Afwisselend gevelaanzicht

De woningen liggen aan de rand van De Veste, het hart van Brandevoort. Ze zijn zeer divers van uiterlijk en indeling en verdeeld over maar liefst 11 verschillende types. Het gevolg is een aantrekkelijk en afwisselend gevelaanzicht en een woningaanbod dat aansluit bij een groot aantal woonwensen.

Populair

Brandevoort is populair. Het heeft dan ook een groot aantal voorzieningen te bieden, zoals scholen, winkels en horeca. Bovendien is de bereikbaarheid met het openbaar vervoer en de auto uitstekend te noemen. Het stadsdeel ligt in een landelijke omgeving in het westen van Helmond.

Aangenaam woonklimaat

Brandevoort groeide uit tot een wijk met een kenmerkende, historisch aandoende architectuur, met een aangenaam woonklimaat voor een groot publiek. Van starters, gezinnen met kinderen en senioren tot en met zelfbouwers.

Gerelateerde projecten & verhalen

Augustus
Bouw Vastgoedontwikkeling

Augustus

Blixembosch Buiten
Bouw

Blixembosch Buiten

Bocage
Vastgoedontwikkeling

Bocage