Bouw

Beekse Bergen

Locatie
Hilvarenbeek
Status
Gereed, 2018
Programma
202 recreatiewoningen en een centrumgebouw van 2.700 m²
Kenmerkend
Bouwen om van dieren te houden

In het nieuwe Safari Resort in de Beekse Bergen bouwde Hurks (in opdracht van Libéma) 202 vakantiewoningen. Ook werd een centrumgebouw gerealiseerd, compleet met onder meer een bowlingbaan, een waterspraypark, een keuken en een indoor speeltuin.

Rolbeschrijving

Hurks zorgde voor de snelle bouw van deze recreatiewoningen en centrumgebouw

Klaar voor de zomer

Het gehele traject heeft ongeveer anderhalf jaar in beslag genomen. In juni 2016 werd gestart met de voorbereidende werkzaamheden, en nog voor de zomer van 2018 kon het resort openen met 239 lodges, safaritenten en boomhutten. De accommodaties verschillen niet alleen in type, maar ook in grootte, faciliteiten en thematisering. Gasten kunnen kiezen uit een luxe lodge, een speciale kidslodge, een safaritent of een van de bijzondere boomhutten. Voor groepen worden er ruime 14-persoons groepslodges gebouwd. In totaal zullen zo’n 425 vakantieverblijven gerealiseerd worden, waarvan Hurks nu de eerste fase heeft uitgevoerd.  

Beekse Bergen, Hilvarenbeek

Duurzaam en diervriendelijk

Het resort is innovatief en duurzaam gebouwd. In nauwe samenwerking met de Brabantse Milieufederatie (BMF) werd een plan gemaakt om de ecologische hoofdstructuur van het gebied te behouden en beschermen. De overlast voor de dieren in het safaripark werd zo veel mogelijk beperkt.

Gerelateerde projecten & verhalen

Safari Resort Beekse Bergen onthult eerste lodges
Nieuws

Safari Resort Beekse Bergen onthult eerste lodges

“In ons Safari Resort mág je dingen en moet je niks”
Verhalen

“In ons Safari Resort mág je dingen en moet je niks”

Hyatt Regency Spinoza Hotel
Bouw Onderhoud & Retail

Hyatt Regency Spinoza Hotel