Nieuws

'De Schans boeit' opnieuw in de verkoop

De ontwikkeling ‘De Schans’ in Ridderkerk is onlangs opnieuw in de verkoop gegaan. Dit project van Hurks en Van Wijnen liep vertraging op doordat er bezwaar werd gemaakt. Omdat er wordt afgezien van hoger beroep, komen nu 27 van de in totaal 57 appartementen op de markt. De ‘tweede’ start verkoop in Paviljoen Struis in Ridderkerk werd druk bezocht.

De Schans gaat om een unieke ontwikkeling in een historisch industrieel gebied dat in drie richtingen een wijds uitzicht over het water biedt. De dertig kandidaten die al eerder een overeenkomst tekenden, willen nog steeds graag wonen op deze bijzondere plek.

Bijzonder wonen
Want bijzonder is de omgeving. Zo ligt de aanlegplaats van de FastFerry (waterbus) met snelle verbindingen naar Rotterdam, Dordrecht en Alblasserdam voor de deur. In de nabije toekomst komt bovendien naast de aanlegplaats het nieuwe transferium. Het naastgelegen paviljoen Struis heeft zich ondertussen al ontwikkeld tot een drukbezochte pleisterplaats voor ontbijt, lunch en diner of gewoon een kopje koffie. De ligging van De Schans – het laatste nieuwbouwproject in dit gebied – is zeer centraal ten opzichte van de grote steden en snelwegen, die door de goede verbindingswegen snel bereikbaar zijn. Het centrum van Ridderkerk met alle denkbare voorzieningen is op fietsafstand.

Betoverend uitzicht
Het totale plan bestaat uit twee woontorens van ieder 13 verdiepingen: een toren met 57 koopappartementen en een toren met 59 huurappartementen. In de kooptoren zijn naast 2-kamer en 3-kamer-appartementen luxe penthouses met 3 slaapkamers gesitueerd. Op de eerste verdieping bevinden zich vier appartementen. De tweede verdieping tot en met de 11e tellen elk vijf appartementen. Bij ieder appartement hoort een op de zon georiënteerd balkon met een oppervlakte van 10 m2. Op de 12e verdieping bevinden zich drie luxe penthouses met een betoverend uitzicht over het water en Ridderkerk.

 

Gerelateerde projecten & verhalen

Hurks en Van Wijnen verkopen 59 appartementen van De Schans Boeit
Nieuws

Hurks en Van Wijnen verkopen 59 appartementen van De Schans Boeit

Lorentz
Bouw Vastgoedontwikkeling

Lorentz

Zijdebalen
Bouw Vastgoedontwikkeling

Zijdebalen