Nieuws

Enthousiaste reacties tijdens start verkoop Hooge Steenen

27-09-2019 – Met een vernieuwende VR-presentatie startte gisteren in het Pathé Utrecht Leidsche Rijn in Leidsche Rijn Centrum het drukbezochte verkoop-event van het ‘Parkblok’; de eerste fase van project Hooge Steenen. Dit aantrekkelijk bouwdeel met vroeg 20e-eeuwse elementen bestaat uit 29 herenhuizen, 15 appartementen en 3 penthouses en ligt pal aan Park Leeuwesteyn. Zowel de presentatie als het project is met veel enthousiasme ontvangen.

Innovatieve techniek

Tussen 17.00 en 19.30 uur konden geïnteresseerden terecht in de Pathé bioscoop aan het Berlijnplein in Leidsche Rijn Centrum. Daar stond het verkoopteam klaar om alle mogelijke vragen te beantwoorden, maar door een innovatieve techniek kon het publiek de woningen ook al ‘ervaren’.

Hooge Steenen, Utrecht
Interactieve 3D-presentatie

Hooge Steenen bekijken alsof het al gebouwd is

In een ruime zaal van de bioscoop werden toeschouwers door de architect door een 3D-model genavigeerd, wat het een zeer interactieve presentatie maakte. In de bioscooplobby konden bezoekers Hooge Steenen door een VR-bril bezichtigen en beleven alsof het al gebouwd was. Een aanpak die zeer enthousiast werd ontvangen en waarvoor het verkoopteam veel complimenten ontving. Om alle ins en outs nog eens na te lezen en te bekijken en hun eventuele keuze van woning te bepalen, namen een groot aantal geïnteresseerden een book-a-zine mee naar huis.  

Op korte fietsafstand van de Utrechtse binnenstad

Hooge Steenen is een aantrekkelijk project dat aanschurkt tegen het nieuwe centrum van Leidsche Rijn (Utrecht) en pal aan Park Leeuwensteyn ligt. Daarbij gaat het om een nieuw te ontwikkelen gebied op korte fietsafstand van de Utrechtse binnenstad. In totaal omvat Hooge Steenen 18 appartementen en 57 royale herenhuizen. Het merendeel heeft een vloeroppervlakte van circa 200 m² en 3 of 4 woonlagen. Optioneel is het zelfs mogelijk 5 woonlagen te realiseren. Alle woningen hebben op de begane grond een plafondhoogte van 4.1 meter, waarvan sommigen met een vide een hoogte van maar liefst 7 meter bereiken.

Hooge Steenen

Vroeg 20e-eeuwse architectuur

De woningen van Hooge Steenen maken deel uit van twee woonblokken. Eén daarvan is voorzien van een ruime parkeergarage, en er is bergruimte voor elke afzonderlijke woning. Het ontwerp van Hooge Steenen is geïnspireerd op vroeg 20e-eeuwse architectuur. Een stijl met rijke details en bijzondere elementen.

Gerelateerde projecten & verhalen

Lindenkruis fase 3
Bouw Vastgoedontwikkeling

Lindenkruis fase 3

Parkzijde Foto’s © Wienerberger
Bouw Vastgoedontwikkeling

Parkzijde

Klein Kadoelen
Bouw Vastgoedontwikkeling

Klein Kadoelen