Nieuws

Tweede woontoren van De Schans Boeit opgeleverd

07-05-2020 – Vandaag leverden Hurks en Van Wijnen de tweede woontoren van ‘De Schans Boeit’ te Ridderkerk op aan Syntrus Achmea Real Estate & Finance, namens Achmea Pensioen- en Levensverzekering N.V. Het gaat om een toren met 59 vrije sector huurappartementen. Eerder, in de periode december 2019 – februari 2020, werden gefaseerd de 57 koopappartementen in de eerste toren opgeleverd.  

Daarmee is dit woningbouwproject van in totaal 116 appartementen afgerond. Met deze appartementen geven Hurks en Van Wijnen invulling aan de behoefte van een doelgroep in Ridderkerk en omgeving, die graag de stap naar gelijkvloers wonen wil maken. De Schans Boeit ligt op een aantrekkelijke locatie aan het water van het drierivierenpunt in Ridderkerk, waar de Lek, de Noord en de Nieuwe Maas samenkomen.

Veel animo

Beide woontorens bestaan uit een gevarieerd aanbod van 2-, 3- en 4-kamerappartementen. Er was veel vraag naar deze appartementen. Reeds voor de start van de bouw waren alle koopappartementen verkocht. Ook voor de huurappartementen was veel animo. Alle appartementen zijn inmiddels verhuurd.

Ondanks coronacrisis oplevering op geplande datum
Hurks en Van Wijnen treffen verschillende maatregelen om ook in deze tijden veilig door te bouwen. Zo werden ook de nodige aanpassingen doorgevoerd op de bouwplaats van De Schans Boeit en kon de huurtoren conform planning worden opgeleverd. Vanzelfsprekend zijn hier geen festiviteiten aan gekoppeld. In aanwezigheid van een select gezelschap vond de oplevering geheel conform de RIVM richtlijnen plaats.

Gerelateerde projecten & verhalen

Het 7e bastion
Bouw Vastgoedontwikkeling

Het 7e bastion

Gershwin Brothers
Bouw Vastgoedontwikkeling

Gershwin Brothers

Jaffa
Bouw

Jaffa