Verhalen

Veiligheid blijft topprioriteit met de Bouwbox

08.04.2019 – Extreem korte bouwtijden, krappe, drukke bouwlocaties en werken aan panden in gebruikte of bewoonde staat; de gespecialiseerde teams van Hurks onderhoud & retail draaien er hun hand niet voor om. Kwaliteit leveren voor onze klanten staat voorop, maar de veiligheid van onze mensen is een nog groter goed. Daarom werken wij met de veiligheidsinstructiefilms van Bouwbox.

Toolboxmeetings

Wij bouwen niet alleen met, maar ook óp onze mensen. Vanzelfsprekend gaat hun veiligheid voor alles. Alle reden om intensief aandacht te besteden aan het stimuleren van het veiligheidsbewustzijn en veilig werken. Dit doen we onder meer met het houden van toolboxmeetings. Tijdens dit specifieke werkoverleg gebruiken we de praktijkgerichte veiligheidsinstructiefilms van de Bouwbox.

 

Risico’s en gevaren

Met de online Bouwbox-mediatheek beschikken we over functionele en interessante veiligheidsinstructiefilms. Hiermee maken we onze medewerkers bewust van mogelijke risico’s en gevaren tijdens hun werkzaamheden. Afhankelijk van specifieke taken en activiteiten kiezen we steeds de relevante Bouwbox veiligheidsthema’s die bijdragen aan hun kennis en kunde. Op die manier blijft het thema veiligheid altijd actueel binnen onze organisatie en prioriteit voor onze medewerkers.

Gerelateerde projecten & verhalen

Oosterpoort
Onderhoud & Retail

Oosterpoort

ING Huis
Onderhoud & Retail

ING Huis

McDonald’s
Onderhoud & Retail

McDonald’s