Bouw Vastgoedontwikkeling

Startklaar wonen in Beek en Donk

Locatie
Beek en Donk
Status
Gereed (2017)
Programma
16 hoek- en tussenwoningen
Kenmerkend
Energiezuinig en duurzaam

Startklaar wonen in Beek en Donk’ werd mogelijk met DONK 16. Onder die noemer heeft Hurks 16 Da Vinci Huis tussen- en hoekwoningen aan de noordzijde van de woonwijk ‘De Beekse Akkers’ gebouwd.  

Donk 16, Beek en Donk

Kans

De 16 hoek- en tussenwoningen van Donk16 zijn geïnspireerd op de stoere architectuur van de Delftse School, die zich onder meer kenmerkt door het gebruik van pure materialen. Van de 16 huizen vielen er 13 onder de zogenaamde ‘goedkope koop’ van de gemeente Laarbeek, waar Beek en Donk onder valt. Dit is een gemeentelijk label dat kopers een korting geeft op de grondprijs mits ze hun woning niet binnen tien jaar verkopen. Een ideale kans dus voor starters op de woningmarkt.

Energielabel A

De Donk 16 woningen zijn gebouwd volgens het Da Vinci Huis-principe. Dat wil zeggen dat de kopers konden rekenen op een zeer snelle bouwtijd van maximaal 6 maanden. Bovendien waren de woningen ruim en naar wens in te delen. De woningen kregen het energielabel A en hebben zonnepanelen op het dak.

Pilotproject

Bijzonder is het pilotproject met Volgjewoning. Onder de noemer ‘van portal tot eigen poort’ konden kopers de ontwikkelingen rond de bouw van hun woning 24/7 volgen via een digitale portal. Met een unieke inlogcode konden ze alle koopdocumenten downloaden, het laatste nieuws over de voortgang van de bouw lezen en woningadvies inwinnen via een live chat met de kopersadviseur van Hurks.

Natuur en parken

De Beekse Akkers is een groen woongebied met brede lanen met bomen, parken en volop speelgelegenheid. De Beekse Akkers is omringd door natuur, maar ligt ook op drie minuten fietsen van het Heuvelplein met o.a. twee supermarkten en diverse winkels. Dankzij de prima weg- en openbaarvervoerverbindingen zijn Helmond, Eindhoven, Den Bosch, Veghel en Gemert goed bereikbaar.

Gerelateerde projecten & verhalen

Parkzijde Foto’s © Wienerberger
Bouw Vastgoedontwikkeling

Parkzijde

Hooge Steenen
Bouw Vastgoedontwikkeling

Hooge Steenen

Zijdebalen
Bouw Vastgoedontwikkeling

Zijdebalen